Selle aasta tulemused:
- Eesti Meister (4 etapi kokkuvõte)
- Läti Meister (6 etapi kokkuvõte)
- Soome MV 19. koht (nelja etapi kokkuvõte)
Mida on pakkuda:
-üks veerev MTX4R. Lisainfo mudeli kohta: http://www.mugenseiki.co.jp/mugen/menueefi.htm Autoga kaasa esidiferentsiaal, teised vedrud jms. kola, mis Eestis kiiresti sõitmiseks vaja vahetada või juurde osta on olnud. Auto on täielikult samas seades, nagu ma ise temaga sõitsin, mingeid "kiirestisõidujuppe" maha kruvima ei hakka (mitte et sel autol neid nii väga olekski vaja).
-kolm keret (Proto Stratus 3.1, Proto DNA, Blitz Altis 2.3). Stratus näeb välja praktiliselt uus, teised on rohkem või vähem peksa saanud, aga trenniks veel väga head.
-LRP EFRA #2644 väljalaskesüsteem, sellesamaga olen sõitnud kogu suve.
-LRP Z.12R Spec.4 mootor, aastast 2008, sõitnud ~10 tundi, olnud mu põhimootor sel hooajal.
-Mugen X12, Teemu Saarineni (Mugeni Euroopa üks tippsõitjaid ja arendajaid) 2004. aasta EMiks viilitud mootor. Minu käes viimase kahe aastaga sõitnud 5-6 tundi, eelnevalt mõne aasta põhiliselt seisnud. Kasutasin seda mootorit ka eelmisel nädalavahetusel Vilniuses, liikus piisavalt ka tänase päeva konkurentsis (parimad ringiajad kõigis sõitudes).
Mõlemad mootorid on komplektis koos siduri ja kinnituspukkidega, et neid saaks vajadusel kiirelt vahetada. Mõlemad liiguvad piisavalt, et Eestis võistlusi võita, aga tegu ei ole mõistagi uute mootoritega ja garantiid nendega kaasa ei tule.
-huvi korral on pakkuda ka Futaba 3PK, 9451 servod ja LRP starterbox koos akudega, ehk saab ka RTR versioonis
Hinnavariandid:
- Auto + kered + väljalase + 1 mootor omal valikul = 4000 EEK
- teine mootor koos siduri ja pukkidega lisaks 1500 EEK (ainuüksi sidurikomplekt maksab ~900 EEK)
- Futaba 9451 digiservod (kasutatud) 900 EEK/tk
- Core RC 1500 mAh NiMh pardaaku (selle hooaja sõitnud) 150 EEK
- LRP starterbox (Mugenile perfektseks sätitud) koos GP3300 akudega 700 EEK
- Futaba 3PK 40MHz saatja + vastuvõtja + 3 paari kvartse 1500 EEK
Kõik ülalloetletu kokku ehk RTR 9500 EEK. Kütusepudeli ja küünlatoite saab sel juhul kauba peale, täielikust õnnest jääb puudu ainult saatja akud ja akulaadija. Eraldi ei müü midagi enne, kui auto läinud on, v.a. 3PK, mis on põhimõtteliselt saadaval ka eraldi.
Loomulikult on olemas kasutusjuhend ja karp, erinevad seadistuslehed eri radadele, mingeid jubinaid, igaks-juhuks-vahetatud (aga täiesti terveid ja trennikõlbulikke) rihmasid jne.
Pilte on teoorias võimalik saada, aga ma teeks neid pigem peale seda, kui olen auto ära puhastanud, praegu on ta Vilniuse võistluse järgses konditsioonis. Ega neilt piltidelt midagi imelist näha poleks ka, MTX4R nagu nad kõik... Hetkel parim saadaolev pilt
Elusalt saab autot näha Tallinnas Kristiines. Lisaküsimused ja omapoolsed mõistlikud pakkumised siia teemasse, erasõnumiga või ka õhtuti peale 18 telefonile 5122917.