Välja näeb umbes selline:
Komplektsus:
-saatja + 40MHz moodul
-üks HF203 vastuvõtja (HRS)
-üks R123F vastuvõtja (FM)
-Kvartsid: 40.735, 40.755, 40.765, 40.785, 41.090. Viimasel on üks saatja + 2 vastuvõtja kvartsi, muud on 1+1. Kõik toimivad.
-ei sisalda saatja akusid. Võin kaasa anda seal kuni eelmise suveni sees olnud Sanyo 1700 akud, aga nende toimivuse eest ma ei vastuta.
-võimalik kaasa saada veel LRP Phaser Sport 40MHz FM vastuvõtjaid, mul peaks mõned kusagil vedelema, tutikad ja pakendis.
Saatjat on kogu tema eluaja jooksul transporditud AINULT originaalpakendis (nagu näha juuresolevalt pildilt), seoses sellega on pakend päris palju kannatada saanud, pult aga säilinud väga heas korras. Hetkel on käepideme ümber keritud pisut tennisereketi teipi, mis teeb ta minu ahvikätele sobivamaks, aga soovi korral on see mõistagi võimalik eemaldada ja alt paljastub suurepärases korras originaalne käepide.
Hinnasoov: 3000 EEK või tehke oma pakkumine. Päris kotitäit pähkleid ei ole mõtet pakkuda.
Näha ja näpuga katsuda saab Tallinnas Kristiines/Tondil. Lisainfo ollo(at)hot.ee või 5122917 (helistada on targem õhtuti).