M: Traxxas T-Maxx 2.5 osadeks

Müügikuulutused
Vasta
iffikas

M: Traxxas T-Maxx 2.5 osadeks

Postitus Postitas iffikas » 27.01.2010 23:49

Tere !

Kuna sügisel lendas käigukast või midagi juppideks, siis sellest ajast saati on masin nurgas tolmukogunud ja oodanud õiget aega, et keegi temaga tegeleks. Kuid juba mõnda aega on mul 1:1 mõõdus projekt, mis sööb aega ja raha, siis pole viitsimist oma nitrokaga võimelda.

Masinal on kõik peale kasti korras. Kere on üsna ribadeks, kuid mis sellest ikka. Varuosadega on nii, et kunagi sai tellitud alusplaat koos kõigega, mis plaadist all pool, samuti on olemas tegelikult ka käigukast, aga selle seisukorda ma ei tea.

Kaasa saab kõik mis pildil. Lisaks on veel nipet näpet asju a la servosaver ja paar veermiku lüli ja muidugi kere, mis on hetkel garaažis. Samuti annaksin ostjale veel kaasa ~1-2L nitrot.

Masin on ise mind väga hästi teeninud. Tõsiselt mugav on käivitussüsteem, mis pole kordagi alt vedanud mind. Üldiselt üsna mõnus ja lihtne ülevalpidada. Paagi sõitsin tal eelmise aasta alguses katki, see sai uus tellitud. Rohkem nagu probleeme ei meenukski.

Samas kui keegi tahab ja viitsib, siis võib proovida kas teine kast äkki töötab. Kui ei, siis veel võimalus, et saab kahest kokku ühe teha. Mina ei viitsi mässata igaljuhul.

Pildid ---> ImageShack album

Kunagi sai ta ostetud kaks paaki sõitnuna kellegi käest, peale seda investeerinud siia ja sinna. Metall osad veermiku ja siis veel tagavara osad ka. Kogu krempli eest küsiks hetkel 2000.-

Asukohaks on Tallinn.

Ivar

urki

Postitus Postitas urki » 16.02.2010 15:43

tunnen ära oma vana auto siis oli ta veel päris uus .jah päris väsinud on auto.tegelikult peaks ikka peale igat sõitu auto eest veits hoolitsema puhastama jne.

iffikas

Re: M: Traxxas T-Maxx 2.5 osadeks

Postitus Postitas iffikas » 04.04.2010 14:57

urki kirjutas:tunnen ära oma vana auto siis oli ta veel päris uus .jah päris väsinud on auto.tegelikult peaks ikka peale igat sõitu auto eest veits hoolitsema puhastama jne.
No tere ! Huvitav, sa pole seda autot ju rohkem näinudki. Masin sai peale igasugust sõitmist alati korraliku puhastuse.

Kas tunned huvi ostmise vastu ?

:arrow:

PS: Uus hind: 1500.-

Vasta